Oud papier groothandel Papierrecycling De Vries Helmond

Sorteren, persen en het transport van papier

Wij presenteren u de meest duurzame manier om van uw oud papier en karton af te komen. Papierrecycling De Vries is gespecialiseerd in de in- en verkoop van oud papier en karton, kunststof folies, BigBags en het vernietigen van uw archiefmateriaal. Wij zamelen papier in van zowel bedrijven als particulieren. Deze inzameling en het sorteren, persen en transport van het papier voeren wij volledig in eigen beheer uit. Naast papierinzameling en archiefvernietiging bieden wij een breed scala aan services, waaronder een weegservice, veegservice en de mogelijkheid tot het uitvoeren van een afvalscan. Maatwerk, kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid vormen daarbij altijd het uitgangspunt. 

Alles in één keer goed geregeld? Maak dan gebruik van ons totaalpakket. Wij zorgen voor de afvoer van al uw afvalstoffen (met uitzondering van gevaarlijke stoffen). Dit betekent dat u slechts met één firma te maken heeft voor al uw afvalstromen.

Tot de klantenkring van Papierrecycling De Vries behoren onder andere gemeentes voor het huishoudelijk papierafval, verenigingen, grafische bedrijven, bedrijven in overige sectoren en stichtingen.

BV v/h Fa. H. de Vries is gecertificeerd volgens de erkenningsregeling Oud papier en Karton (OPK). Naast de wettelijke VIHB registratie bij het NIWO beschikt de Vries ook over internationale transportvergunningen. Verder is B.V. v/h Fa. H. de Vries aangesloten bij de FNOI, Stichting PRN en Stichting Nedvang.

Werkwijze

In onze loods worden papier en karton zorgvuldig gesorteerd op kwaliteit. Dit gebeurt deels machinaal en deels handmatig. Vakkundige selectie is essentieel om het gebruikte materiaal later te kunnen verwerken tot hoogwaardig nieuw papier en karton. BV v/h Fa. H. de Vries is in staat om meer dan 30 verschillende kwaliteiten papier te verwerken.

Papierrecycling De Vries in Helmond
Papier laten recyclen in Helmond?

Historie

BV v/h Fa. H. de Vries is in 1929 opgericht door Hyman de Vries. Al vier generaties lang voert de familie De Vries de bedrijfsleiding en is het bedrijf in ruim 85 jaar uitgegroeid tot een betrouwbare, ervaren partner voor een groot aantal bedrijven.

Adres

Papierrecycling de Vries
Vlierdensedijk 6
5705 CK Helmond
K.v.K. Eindhoven nr. 17098659

Aanlevertijden

Maandag 07:30-16:00
Dinsdag 07:30-16:00
Woensdag 07:30-16:00
Donderdag 07:30-16:00
Vrijdag 07:30-16:00

Contact

Tel.: +31 (0)492 52 23 68 
Fax: +31 (0)492 54 08 95
info@devriespapier.nl