Uw afvalstromen duurzaam en efficiënt geregeld

Papierinzameling voor bedrijven in de grafische sector

Bedrijven werkzaam in de grafische sector verzamelen ongewild een grote hoeveelheid papierafval. Voor deze bedrijven verzorgen wij een frequente inzameling van het papier, afgestemd op de specifieke wensen van de klant. Het papierafval zamelen wij op diverse manieren in, onder andere met behulp van kunststof stapelbakken, kunststof rolcontainers, stalen afzetcontainers of zelfpersende containers. Klik hier voor alle inzamelingsmogelijkheden.

Voor elk bedrijf een passend formaat

Elk bedrijf behoeft een ander ophaalprogramma. Wij bieden voor elke situatie een oplossing op maat en zijn daarin zeer flexibel. U kunt desgewenst ook uw papierafval zelf aanleveren bij onze vestiging in Helmond.

Archiefmateriaal direct naar de versnipperaar

Vertrouwelijke documenten zoals cijfers, bedrijfsgegevens, nota's, archieven, persoonsgegevens en andere stukken wilt u niet zomaar bij het oud papier terecht zien komen. U wilt de zekerheid dat ze niet in verkeerde handen komen en daarom ziet u ze graag op een discrete manier vernietigd worden. Hiervoor bent u bij Papierrecylcing de Vries aan het juiste adres. Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in het vernietigen van vertrouwelijke materialen. Voor de inzameling beschikken we over een groot aantal middelen en materialen waaronder diverse kunststof archiefcontainers en gesloten stalen containers.

Het vernietigen van de vertrouwelijke documenten gebeurt met de groots mogelijke zorg en aandacht. Onder cameratoezicht worden de binnengekomen containers in onze bedrijfshal direct geshredderd en geperst. U kunt desgewenst zelf bij dit proces aanwezig zijn. Ook kunnen wij u een vernietigingsverklaring afgeven waardoor u verzekerd bent van een zorgvuldige vernietiging.

Laat uw archief recyclen bij Papierrecycling De Vries in Helmond

Huishoudelijk papier

Papierrecycling de Vries in Helmond verzorgt naast de inzameling van papier en karton bij bedrijven ook het inzamelen van huishoudelijk papier bij particulieren. Daarvoor hebben wij de beschikking over een groot aantal kraakperswagens, die uiteraard voldoen aan alle laatste wettelijke eisen. Naast het ophalen kunnen wij ook containers plaatsen voor de inzameling van huishoudelijk papier. Klik hier voor alle materialen.

Plastic folies

Plastic folies die bijvoorbeeld als verpakkingsmiddelen gebruikt worden, zamelen wij gescheiden in. Wanneer u deze folies gescheiden aanbiedt, levert dit u een aanzienlijke kostenbesparing op en doet u aan optimale recycling. Bovendien raakt hierdoor uw afvalcontainer minder snel vol waardoor deze minder vaak geleegd hoeft te worden.

Voor de inzameling van plastic kunnen wij ook Knapzakken leveren. Dit is een inzamelsysteem voor kunststofverpakkingen bestaande uit een Knapzak (een gerecyclede kunststofzak) en eventueel een Knapzakhouder (stalen buisframe).

Adres

Papierrecycling de Vries
Vlierdensedijk 6
5705 CK Helmond
K.v.K. Eindhoven nr. 17098659
 
 
   
   
   
   
   

Aanlevertijden

Maandag 07:30-16:00
Dinsdag 07:30-16:00
Woensdag 07:30-16:00
Donderdag 07:30-16:00
Vrijdag 07:30-16:00

Contact

Tel.: +31 (0)492 52 23 68 
Fax: +31 (0)492 54 08 95
info@devriespapier.nl