90 jaar ervaring als oud papier- en kartongroothandel en papierrecycling specialist

Contact opnemen

BV v/h Firma H de Vries is in 1929 opgericht door Hyman de Vries. Al vier generaties lang voert de familie De Vries de bedrijfsleiding en is het bedrijf in ruim 85 jaar uitgegroeid tot de meest betrouwbare, ervaren partner voor een groot aantal bedrijven, verenigingen en gemeentes. Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van oud papier en karton, kunststof folies, BigBags en het vernietigen van uw archiefmateriaal. Wij zamelen papier in van zowel bedrijven als particulieren. Inzameling, sorteren, persen en transport van het papier voeren wij volledig in eigen beheer uit. Naast papierinzameling en archiefvernietiging bieden wij een breed scala aan services. Waaronder een weegservice, veegservice en de mogelijkheid tot het uitvoeren van een afvalscan. Maatwerk, kwaliteit, flexibiliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid vormen daarbij altijd het uitgangspunt.

Neem contact op

Onze werkwijze

In onze loods worden papier en karton zorgvuldig gesorteerd op kwaliteit. Dit gebeurt deels machinaal en deels handmatig. Vakkundige selectie is essentieel om het gebruikte materiaal later te kunnen verwerken tot hoogwaardig nieuw papier en karton. BV v/h Firma H de Vries is in staat om meer dan 30 verschillende kwaliteiten papier te verwerken.

Neem contact op

Alles onder één dak

One-stop-recycling

Alles in één keer goed geregeld? Met ons totaalpakketzorgen wij voor de afvoer van al uw afvalstoffen (met uitzondering van gevaarlijke stoffen). Dit betekent dat u slechts met één aanspreekpunt te maken heeft voor al uw afvalstromen. Wel zo overzichtelijk.

Onze klantenkring

Talloze bedrijven, verenigingen, stichtingen en gemeentes maken gebruik van ons dienstenpakket. Van huishoudelijk papierafval tot grafisch papierafval. Alle soorten afval worden door ons ingezameld, gesorteerd en gerecycled.

Uw oud papier in goede handen

BV v/h Firma H de Vries is gecertificeerd volgens de erkenningsregeling Oud papier en Karton (OPK). Naast de wettelijke VIHB registratie bij het NIWO beschikt de Vries ook over internationale transportvergunningen. Verder is BV v/h Firma H de Vries aangesloten bij de FNOI, Stichting PRN en Stichting Nedvang.

Maak gebruik van onze services

Weegservice

Onze 70-tons weegbrug met een totale lengte van 18 meter is naast het wegen van grote combinaties, zoals een trekker met oplegger en een vrachtauto met aanhangwagen, ook zeer geschikt voor het wegen van campers of caravans van particulieren. Binnen de openingstijden kan men zonder afspraak wegen. Buiten de openingstijden op afspraak.

Veegservice

Wij kunnen onze veegmachine inzetten voor het schoonvegen van uw bedrijfsterrein, parkeerterrein, fabriekshal, opslagloods of magazijn. Deze dienst leveren wij u op vaste momenten, bijvoorbeeld per week, maand of kwartaal, maar ook op afroep wanneer u behoefte hebt aan een perfect schoon terrein, hal of loods.

Afvalscan

U kunt een hoop tijd en geld besparen door de afvalstromen binnen uw bedrijf optimaal te organiseren en uw afval goed te scheiden. Met onze afvalscan brengen wij uw papierafvalstromen in kaart. Aan de hand daarvan adviseren wij u over het aantal en de soort inzamelingsmiddelen en de ophaalfrequentie ervan. Zo komen we voor u tot de meest optimale inzamelingssituatie.

Dozen

Bent u op zoek naar een grote partij dozen of wilt u ze juist verkopen? Op verzoek leveren wij of kopen wij diverse maten.