Uw afvalstroom duurzaam en efficiënt in goede banen

Contact

Elk bedrijf is uniek dus ook elk ophaalprogramma. Wij bieden voor elke situatie een oplossing op maat en zijn daarin zeer flexibel. U kunt ook uw papierafval zelf aanleveren bij onze vestiging in Helmond.

Neem contact op

Papierinzameling grafische sector

In de grafische sector wordt veel papier gebruikt en daarbij ontstaat ook een grote hoeveelheid papierafval. Voor deze bedrijven verzorgen wij een frequente inzameling van dit papierafval. Helemaal afgestemd op uw specifieke wensen. Het papierafval zamelen wij op diverse manieren in, bijvoorbeeld met behulp van kunststof stapelbakken, kunststof rolcontainers, stalen afzetcontainers of zelfpersende containers. Klik hier voor alle inzamelingsmogelijkheden.

Neem contact op

Huishoudelijk papier

Ook als particulier kunt u met uw papier en karton terecht bij Papierrecycling De Vries in Helmond.Daarvoor beschikken we over een groot aantal kraakperswagens, die uiteraard voldoen aan alle laatste wettelijke eisen. Naast het ophalen kunnen wij ook containers plaatsen voor de inzameling van huishoudelijk papierafval. Klik hier voor alle materialen.

Vertrouwd adres voor archiefvernietiging

Vertrouwelijke documenten met cijfers, bedrijfsgegevens, nota's, archieven en persoonsgegevens kan uiteraard niet zomaar bij het oud papier. Om te voorkomen dat dit in verkeerde handen komt wilt u zeker weten dat het op een discrete manier vernietigd wordt. Al meer dan 25 jaar vertrouwen ondernemers Papierrecycling De Vries als het gaat om het vernietigen van vertrouwelijke materialen. Dit gebeurt met de groots mogelijke zorg en aandacht. Onder cameratoezicht worden de binnengekomen containers in onze bedrijfshal direct geshredderd en geperst. U kunt eventueel zelf bij dit proces aanwezig zijn. Ook kunnen wij een vernietigingsverklaring afgeven waardoor u verzekerd bent van een zorgvuldige vernietiging.

Neem contact op

Plastic Folies

Plastic folies worden onder andere als verpakkingsmiddelen gebruikt. Dit materiaal zamelen wij gescheiden in om te recyclen. Dit levert u een aanzienlijke kostenbesparing op. Bovendien raakt hierdoor uw afvalcontainer minder snel vol en hoeft deze minder vaak geleegd te worden. Voor de inzameling van plastic kunnen wij ook Knapzakken leveren. Dit is een inzamelsysteem voor kunststofverpakkingen bestaande uit een Knapzak (een gerecyclede kunststofzak) en eventueel een Knapzakhouder (stalen buisframe).

Neem contact op